NILA Baby verkkokaupan käyttöehdot:

1. Yleistä

NILA Baby verkkokauppasivuston käyttäjä hyväksyy ja sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Käyttäjä, joka ei hyväksy näitä käyttöehtoja, ei ole oikeutettu käyttämään palvelua.

2. Asiakkaan velvollisuudet

Asiakkaan tulee olla oikeuskelpoinen täysi-ikäinen henkilö. Alaikäinen saa tilata tuotteita vain huoltajansa suostumuksella, jolloin vastuu tilauksesta on huoltajalla. Asiakas sitoutuu käyttämään www.nilababy.fi verkkokaupan palveluja tämän käyttöehdon, lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kaikki esillä oleva materiaali on NILA Babyn omaisuutta ja siten niiden kopiointi ilman palvelun tuottajan lupaa on kielletty. Asiakas on velvollinen päivittämään yhteystietonsa niiden muuttuessa niin, että NILA Baby pystyy toimittamaan tuotteet oikeaan osoitteeseen. NILA Baby ei vastaa väärään osoitteeseen lähetetyistä tuotteista, jos asiakas ei ole päivittänyt yhteystietojaan.

3. Palveluntuottajan velvollisuudet ja rajoitukset

NILA Baby pidättää oikeuden kieltäytyä myymästä tuotteita henkilölle tai tekemästä sopimusta henkilön kanssa, joka rikkoo näissä käyttöehdoissa mainittuja ehtoja. NILA Baby toimittaa tuotteet pääasiassa Suomeen, mutta sovittaessa tuotteet voidaan toimittaa myös muihin maihin. Näissä tapauksissa toimituskulut lasketaan aina erikseen.

NILA Baby ei ole velvollinen maksamaan asiakkaalle vahingonkorvausta tai korkohyvitystä, jos NILA Baby ei pysty toimittamaan tuotteita normaalin tilauksen käsittelyajan puitteissa. NILA Baby ilmoittaa poikkeavista toimitusajoista asiakkaalle erikseen. Jos NILA Baby ei pysty toimittamaan asiakkaalle ollenkaan asiakkaan tilaamaa tuotetta, NILA Baby palauttaa asiakkaan suorittamat rahalliset maksut 30 päivän kuluessa. Tällainen tapaus voi olla esimerkiksi tuotemateriaali toimitusten estyminen.

NILA Baby -verkkokaupasta tapahtuvassa myynnissä sovelletaan kuluttajasuojalain postimyyntiä koskevia ehtoja. Palvelussa myytävillä tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen tai palvelun vastaanottamisesta lukien. NILA Baby pidättää oikeuden hinnan -ja valikoiman muutoksiin.

4. Tilaaminen

NILA Baby -verkkokaupasta voi tilata palvelussa olevia tuotteita ilman rekisteröitymistä tai rekisteröitymällä asiakkaaksi ja ilmoittamalla tilauksen yhteydessä kulloinkin vaadittavat tiedot.

5. Maksaminen ja toimitus

Kaikki hinnat ovat nähtävillä NILA Baby -verkkokaupassa. Kaikista tuotteista peritään voimassa olevien hinnastojen mukaiset maksut. Tuotteet voidaan maksaa palvelun hyväksymillä maksuvaihtoehdoilla tai vaihtoehtoisesti käteisellä noudettaessa NILA Baby toimipisteestä. Tuotteen noutamisesta asiakkaan tulee sopia etukäteen.

Asiakas maksaa toimituskulut, jotka on määritelty toimitusehdoissa NILA Baby sivustolla. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan, joka ilmoitetaan asiakkaalle palvelussa. NILA Baby lähettää tilausvahvistuksen ja ostokuitin palvelun käyttäjän ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

6. Sopimusehtojen muuttaminen

Nämä sopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi ja NILA Baby pitää oikeuden muuttaa sopimuksen ehtoja ilman käyttäjän suostumusta. NILA Baby tiedottaa sopimusehtojen muutoksista NILA Baby -verkkokaupassa. Kaikki muutokset astuvat voimaan, kun niistä on tiedotettu. Asiakas hyväksyy muutokset ja sitoutuu noudattamaan niitä jatkaessaan palvelun käyttöä muutostiedotusten jälkeen.